CaixaForum+

Sede Online – Del 10 al 23 de abril

CaixaForum+, la plataforma d’streaming de cultura i ciència impulsada per la Fundació “la Caixa”, serà la seu online de Moritz Feed Dog. Serà concretament del dia 10 al dia 23 de abril quan, de forma gratuïta, estarà disponible una selecció dels documentals que es podran gaudir als cinemes Aribau.

Amb aquesta col·laboració CaixaForum+ i Moritz Feed Dog pretenen acostar els millors documentals sobre moda a un públic més ampli, facilitant l’accés a les obres a tots aquells que per diferents motius no puguin gaudir del festival als cinemes. Aquests 10 documentals es sumaran temporalment a l’extens catàleg audiovisual que inclou la plataforma d’streaming títols sobre la moda com Prêt à regarder! o Backstage.

Sobre CaixaForum+

La Fundació ”la Caixa” va llançar a finals del 2022 la plataforma online gratuïta CaixaForum+. En el seu catàleg especialitzat en difusió cultural i científica s’hi poden trobar sèries, pòdcasts, documentals, pel·lícules, art digital, programes de divulgació, entrevistes, concerts i òperes, i un llarg etcètera de formats a l’entorn de nou temàtiques: arts visuals i plàstiques, arts escèniques, música, literatura, pensament i història, cinema, arquitectura i disseny, ciències de la vida i ciències físiques. La plataforma CaixaForum+ ja està disponible per a dispositius mòbils i tauletes a través de l’aplicació, que es pot descarregar a App Store (iOS) o a Google Play (Android). També es pot accedir als continguts des del web caixaforumplus.org i, en televisors intel·ligents, per mitjà d’AirPlay i Chromecast.